farsi

گزینش مهارت برای مهاجرت به استرالیا (SkillSelect)

از سال ۲۰۱۲، دولت استرالیا وزارت امور مهاجرت و حفاظت از مرزهای استرالیا را موظف کرد که از آن پس تمام ویزاهای مهاجرتی را که به اقامت دائم یا مشروط منجر میشوند، در چارچوب جدیدی به نام “گزینش مهارت” مورد بررسی قرار دهد. اساس کار این گزینش بر مبنای یک سیستم امتیازبندی است که بر اساس آن به هر متقاضی مهاجرت، مطابق با چندین معیار مشخص، امتیازی تعلق میگیرد. در این پست سعی داریم تا به طور کلی، نحوه امتیازبندی برای پرونده مهاجرت متقاضیان اقامت در استرالیا را به شما معرفی کنیم. بر طبق وبسایت رسمی وزارت مهاجرت استرالیا، حد نصاب امتیاز برای اخذ اقامت دائم ۶۰ خواهد بود . این امتیــاز ابزاری است برای اداره مهاجرت استرالیا که واجـــد شرایط بودن یک متقاضـــی برای اخذ ویزای اقامـــت دائــــم استرالیا را تخمین بزند. بدین معنی که اگر متقاضی بتواند حداقل ۶۰ امتیاز بر اساس توضیحات ذیل کسب کند، امکان مهاجرت متقاضی به استرالیا از طریق یکی از چندین ویزای مهاجرت استرالیا وجود دارد.د 

نحوه امتیاز بندی به شکل زیرمی باشد:د

شرایط سنی امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

  بین ۱۸ و ۲۴ :               ۲۵ امتیاز

بین ۲۵ و ۳۲ :               ۳۰ امتیاز

بین ۳۳ و ۳۹ :               ۲۵ امتیاز

بین ۴۰ و ۴۴:                ۱۵ امتیاز

بین ۴۵ و ۴۹ :               ۰ امتیاز

بالای ۵۰ سال :      واجد شرایط برای مهاجرت نیست

تسلط بر زبان انگلیسی

آیلتس شش (تمامی مهارتها)    ۰ امتیاز  (اجباری)

آیلتس هفت (تمامی مهارتها)     ۱۰ امتیاز

آیلتس هشت (تمامی مهارتها)    ۲۰ امتیاز

مدرک تحصیلی*ا

فنی حرفه ای                         ۱۰ امتیاز

کارشناسی و کارشناسی ارشد    ۱۵ امتیاز

دکتری                                ۲۰ امتیاز

ا*نکته: مدرک کارشناسی (لیسانس) در صورتی ۱۵ امتیاز می گیرد که معادل مدرک لیسانس استرالیا باشد و به هر مدرک لیسانسی ۱۵ امتیاز تعلق نمی گیرد و گاهی امتیاز مدرک لیسانس ۱۰ حساب می شود

سوابق مرتبط کاری در خارج از کشور استرالیا

حداقل ۳ سال               ۵ امتیاز

بین  ۵ تا ۸ سال         ۱۰ امتیاز

بیشتر از  ۸ سال        ۱۵ امتیاز

سوابق مرتبط کاری در کشور استرالیا

حداقل یک سال           ۵ امتیاز

بین  ۳ تا ۵ سال         ۱۰ امتیاز

بین  ۵ تا ۸ سال         ۱۵ امتیاز

بیشتر از  ۸ سال        ۲۰  امتیاز

.سایر موارد موثر در امتیاز بندی جهت اخذ ویزای استرالیا

تحصیل در استرالیا حداقل ۲ سال:           ۵ امتیاز

مهارتهای همسر*:                              ۵  امتیاز

گذراندن یک سال دوره های تخصصی :   ۵  امتیاز

ا*همسر شما تنها در شرایطی ۵  امتیاز به شما می دهد که:د

 ا۱) در ویزای شما به عنوان همسرتان معرفی گردد

 ا۲)شهروند استرالیایی نباشد

 ا۳) کمتر از 50 سال سن داشته باشد

ا۴) مدرک آیلتس حداقل ۶ در هر ۴ مهارت داشته باشد

 ا۵) شغل (مهارت) او در میان مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد و ارزشیابی مدرک خود را اخذ کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *