اقامت از طریق ویزای ۴۸۹

ویزای اقامت مشروط (زیر گروه ۴۸۹)

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۸۹، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا یا ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا امتیاز لازم را به دست آورند. در ویزای ۴۸۹ استرالیا، از طریق اسپانسر ایالتی برای اخذ اقامت استرالیا، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می کند که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، مدت ۲ سال در استان کم جمعیت مشخص شده زندگی کند و یکسال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند

متقاضیانی که بر مبنای جدول امتیازبندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰  امتیاز کسب نمایند، واجد شرایط برای اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت حمایت کننده یا همان اسپانسر ایالتی، ۱۰ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل ۵۰  امتیاز شخصی به دست آورد تا به مجموع ۶۰ امتیاز برسد. در ویزای ۴۸۹ (اسپانسر ایالت خاص یا اسپانسر خانوادگی)، اگر فرد متقاضی اقوامی در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا داشته باشد و یا از لیست نیروی کار مناطق کم جمعیت واجد شرایط باشد، می تواند از ۱۰ امتیاز استفاده کند. بنابراین متقاضی با ۵۰ امتیاز شخصی، می تواند واجد شرایط اقدام شناخته شود. (اگرفامیل شما اسپانسر شماست احتیاجی به اسپانسرشیپ دیگری ندارید)

برای بررسی شانس خود برای دریافت اقامت دائم استرالیا، از طریق ویزای ۴۸۹، یا هر ویزای دیگری، با مشاورین رنگین کمان استرالیا تماس حاصل فرماید و یا فرم مشاوره آنلاین را پر کنید تا با شما تماس بگیریم

شرایط لازم برای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۸۹

برای اقدام جهت اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد

سن او زیر ۵۰ سال باشد

در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:  در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶ یا معادل آن را کسب کرده باشد. در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد

در یکی از شغل های ایالتی مورد نیاز دولت استرالیا، در خواست خود را ارایه دهد و یک اسپانیر ایالتی داشته باشد

ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی و شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید

طبق جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد

شرایط فوق، شرایطی است کلی برای متقاضی. اگرچه، وی باید شرایط اختصاصی ایالت اسپانسر کننده را نیز دارا باشد. شما می توانید با پرکردن فرم مشاوره رایگان این امکان را به ما بدهید تا با بررسی دقیق ترشرایط شما را برای دریافت ویزای ۴۸۹  مورد ارزیابی قرار دهیم

مراحل دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا:

فرد متقاضی واجد شرایط بالا، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند. این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکت های مختلف متفاوت است. در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود. اگر قبل از ثبت “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” از ایالت اسپانسرشیپ گرفته اید و سپس اقدام برای ثبت  کرده اید در این مرحله بلافاصله دعوت نامه برایتان ارسال می شود. اما گاهی ابتدا  “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” را ثبت می کنید و پس از آن یک ایالت شما را اسپانسر می کند که در این مرحله هم دعوت نامه به شما ایمیل می شود. در هردوحالت شما دعوت نامه ای دریافت می کنید که باید تا قبل از ۶۰ روز برای ویزا اقدام کنید. بعد ازاینکه دعوت نامه دریافت کردید، ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را ارسال نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفر اصلی و همراهان در این مرحله انجام میگیرد. بعد از اینکه مدارک خود را تکمیل و ارسال کردید ویزای اقامت ۴۸۹  شما ظرف مدت ۱ تا ۳ ماه صادر می گردد

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق ساب کلاس ۴۸۹

برای دریافت لیست کامل مدارک با کارشناسان رنگین کمان استرالیا تماس بگیرید

مدارک شناسایی(شناسنامه و پاسپورت)

مدرک زبان انگلیسی

مدرک پرداخت هزینه

عقدنامه در صورت تاهل

کارت پایان خدمت برای آقایان

عکس

سوابق کاری و تحصیلی (مجموعه ای از کلیه شواهد کاری  و مدارک معتبر تحصیلی)

گواهی های سلامت متقاضی و همراها

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا

همسر و فرزندان متقاضی

اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند

هزینه ی ویزای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۸۹

هزینه ی ویزای ۱۸۹ (که به دولت استرالیا پرداخت می شود) برای متقاضی، ۳۶۰۰ دلار استرالیا، برای هر فرد همراه بالای ۱۸ سال ۱۸۰۰ دلار استرالیا و برای هر فرد زیر ۱۸ سال ۹۰۰ دلار می باشد

دارندگان ویزای ۴۸۹

بعد از دریافت ویزای ۴۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. شما باید ۳ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید. بعد از مدت مقرر می توانید هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید. افرادی که از طریق ویزای ۴۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند می توانند

در استرالیا کار کنند

با گذراندن دوره لازم  شهروندی استرالیا را بدست آورند

از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند

به مدت ۴ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۴۸۹ خود استفاده کنند

خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان)

 برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید

فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند

سرانجام ویزای ۴۸۹

افرادی که ویزای ۴۸۹ دارند و با توجه به مشخصات این ویزا به استانی از یک ایالت محدود شده اند، می بایستی در آن منطقه ۲ سال زندگی کنند و ۱ سال کارکنند. البته همسر متقاضی می تواند محدودیت ۲ ساله را سپری کند و در این حالت نیازی به سپری کردن محدودیت توسط خود متقاضی نیست.  به محض اینکه ۲ سال مدت زندگی و یک سال کار تمام شد، متقاضیان می توانند جهت دریافت اقامت دائم از طریق ویزای ۸۸۷ اقدام نمایند. در این مرحله متقاضی شرط زبان، سن، رشته و امتیاز شماری را ندارد و می تواند براحتی ویزای اقامت دائم را دریافت کند. بعد از دریافت ویزای اقامت دائم شما می توانید با سپری شدن دو سال دیگر( دو سال اول با ویزای ۴۸۹ و دو سال بعدی با ویزای ۸۸۷) شرایط سیتیزن شیپ استرالیا را داشته باشید. البته شما می توانید از مجموع چهار سال یک سال را خارج از استرالیا باشید، به شرطی که سال آخر کمتر از ۳ ماه باشد

برای بررسی شانس خود برای دریافت اقامت دائم استرالیا، از طریق ویزای ۴۸۹، یا هر ویزای دیگری، با مشاورین رنگین کمان استرالیا تماس حاصل فرماید و یا فرم مشاوره آنلاین را پر کنید تا با شما تماس بگیریم