اقامت دائم از طریق ویزای ۱۹۰

ویزای اقامت دائم با اسپانسر ایالتی (زیر گروه ۱۹۰)

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید. متقاضیان این ویزا، با استفاده از اسپانسر ایالتی، میتوانند به استرالیا مهاجرت کنند

درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت اسپانسر،۵ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل ۵۵  امتیاز شخصی به دست آورد تا به مجموع ۶۰ امتیاز برسد. دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا حداقل ۲ سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند. متقاضی باید بتواند حایز شرایط کلی ذکر شده در ذیل برای اخذ این ویزا باشد

برای بررسی شانس خود برای دریافت اقامت دائم استرالیا، از طریق ویزای ۱۹۰ ، یا هر ویزای دیگری، با مشاورین رنگین کمان استرالیا تماس حاصل فرماید و یا فرم مشاوره آنلاین را پر کنید تا با شما تماس بگیریم

شرایط لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا

برای اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد

سن او زیر ۵۰ سال باشد

در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:  در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶ یا معادل آن را کسب کرده باشد. در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد

در یکی از شغل های ایالتی مورد نیاز دولت استرالیا، در خواست خود را ارایه دهد و یک اسپانیر ایالتی داشته باشد

ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی و شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید

طبق جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد

شرایط فوق، شرایطی است کلی برای متقاضی. اگرچه، وی باید شرایط اختصاصی ایالت اسپانسر کننده را نیز دارا باشد. هر ایالت شرایط خاص خود را دارد،لیست رشته، سابقه کار و زبان بسته به هرایالت متفاوت است. شما می توانید با پرکردن فرم مشاوره رایگان این امکان را به ما بدهید تا با بررسی دقیق ترشرایط شما را برای دریافت اسپانسر ایالتی ۱۹۰ ارزیابی کنیم

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

فرد متقاضی واجد شرایط بالا، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند.(ارزیابی مدارک) این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۳ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکت های مختلف متفاوت است. در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” می نماید و نام ایالت منتخب خود را به عنوان اسپانسرکننده، اعلام می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود. در این مرحله  شما می توانید با زدن علامت هر ایالت اعلام کنید که برای آن ایالت مشتاق هستید که شما را اسپانسر کند. همانطور که در بالا گفتیم ویزای ۱۹۰ استرالیا اقامت دائم از طریق ایالت می باشد، بنابراین متقاضی می بایست در یکی از ایالت های استرالیا که رشته متقاضی در آن است بدنبال درخواست دعوت نامه یا اسپانسر ایالتی باشد تا بتواند ۵ امتیاز کمکی را دریافت کند. البته در بعضی ایالت ها احتیاج به پیدا کردن اسپانسرشیپ نیست و خود ایالت از سیستم  “علاقه مندی برای درخواست ویزا” برای افرادی که ایالت را انتخاب کرده اند دعوت نامه ارسال می کند، به شرطی که شما علامت ایالت موردنظر را در “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” زده باشید.  در این مرحله از مهاجرت به استرالیا شما دعوت نامه ای طی یک ایمیل دریافت می کنید. اگر قبل از ثبت “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” ، از ایالت اسپانسرشیپ گرفته اید و سپس اقدام برای ثبت  کرده اید در این مرحله دعوت نامه از طریق همان ایالت بلافاصله برایتان ارسال می شود چراکه ازقبل اسپانسرشیپ را گرفته اید. اما گاهی ابتدا  “فرم علاقه مندی برای درخواست ویزا” را ثبت می کنید و سپس ایالت شما را اسپانسر می کند که در این مرحله هم دعوت نامه بین ۱ روز تا ۶ ماه به شما ایمیل می شود. در هردو حالت شما دعوت نامه ای دریافت کرده اید که می بایست ظرف ۶۰ روز برای دریافت ویزا ۱۹۰ اقدام کنید. درباره نحوه ارسال دعوت نامه توسط اداره مهاجرت استرالیا بیشتر بدانیم. بعد از دریافت دعوت نامه شما ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را تکمیل نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفر اصلی و همراهان در این مرحله انجام می گیرد. بعد از اینکه مدارک خود را تکمیل و ارسال کردید ویزای اقامت دائم ۱۹۰ شما ظرف مدت ۱ تا ۳ ماه صادر می گردد

مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا

برای دریافت لیست کامل مدارک با کارشناسان رنگین کمان استرالیا تماس بگیرید

مدارک شناسایی(شناسنامه و پاسپورت)

مدرک زبان انگلیسی

مدرک پرداخت هزینه

عقدنامه در صورت تاهل

کارت پایان خدمت برای آقایان

عکس

سوابق کاری و تحصیلی (مجموعه ای از کلیه شواهد کاری  و مدارک معتبر تحصیلی)

گواهی های سلامت متقاضی و همراهان  

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا

همسر و فرزندان متقاضی

اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند

هزینه ی ویزای ۱۹۰

هزینه ی ویزای ۱۹۰ (که به دولت استرالیا پرداخت می شود) برای متقاضی، ۳۶۰۰ دلار استرالیا، برای هر فرد همراه بالای ۱۸ سال ۱۸۰۰ دلار استرالیا و برای هر فرد زیر ۱۸ سال ۹۰۰ دلار می باشد

دارندگان ویزای ۱۹۰

بعد از دریافت ویزای ۱۹۰ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید. بعد از مدت مقرر می توانید هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید. افرادی که از طریق ویزای ۱۹۰ به استرالیا مهاجرت می کنند می توانند

در استرالیا کار کنند

در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند

اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد

با گذراندن دوره لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند

از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند

به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۹۰  خود استفاده کنند

خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان)

 برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید

فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند

سرانجام ویزای ۱۹۰

بعد از اینکه ویزای اقامت ۱۹۰ استرالیا را از طریق تخصص وسیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا دریافت کردید، نوبت به مرحله ی سیتیزن شیپ استرالیا می رسد. ویزای اقامت ۱۹۰ استرالیا ویزای دائم می باشد اما شما برای مدت ۵ سال اجازه پرواز دارید، شما می توانید در طول این ۵ سال که ویزا صادر می شود شرایط شهروندی یا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید. بدین صورت که از روز اول که به استرالیا مهاجرت می کنید، ۳ سال از ۴ سال را در استرالیا باشید. با این شرط که سال آخر را فقط ۳ ماه خارج از استرالیا باشید. اگر نتوانید سیتیزن شیپ استرالیا را دریافت نمائید، یعنی کمتر از ۳ سال در استرالیا ماندید، دو حالت برای شما بوجود می آید

 حالت اول اینکه سال از ۵ سال را در استرالیا بوده اید که در این حالت می توانید اقامت خود را از طریق ویزای بازگشت به استرالیا تا ۵ سال دیگر تمدید کنید

و حالت دوم اینکه کمتر از ۲ سال از ۵ سال را در استرالیا بوده اید که باز هم از طریق ویزای بازگشت به استرالیا امکان تمدید ۳ ماهه ویزا برای شما امکان پذیر می باشد

دقت داشته باشید که هر یک از اعضای خانواده به صورت مجزا می بایست اقامت خود را در استرالیا برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا انجام دهد

برای بررسی شانس خود برای دریافت اقامت دائم استرالیا، از طریق ویزای ۱۹۰ ، یا هر ویزای دیگری، با مشاورین رنگین کمان استرالیا تماس حاصل فرماید و یا فرم مشاوره آنلاین را پر کنید تا با شما تماس بگیریم